torsdag 3 juli 2014

Trädgårdsmingel i Viksberg

Juli månads trädgårdsmingel fick vi tillbringa och avnjuta hos Arja Nygård i hennes lilla oas, belägen på en bergssluttning vid Viksberg. Många växter hade funnit sig väl tillrätta i hennes välplanerade rabatter runt om och mellan stenar. En småblommig schersmin som lyste stor och vit och doftade lagom, en kaprifol lysande orange som i kvällssolen fick extra effekt. Precis som tidigare mingelkvällar kan man ej återge allt i text och bild det bör upplevas. Fikastunden avnjöts i en myggfri aftonsol med den skönaste temperatur på länge. Allt inramat av höga tallar och en glimt av Långforsen. Vi tackar Arja för en kväll av välbefinnande.
Vid pennan: Stina Johansson


Besök i trädgårdar

Vi deltagande medlemmar tycker det är så trevligt med dessa mingelkvällar. Att få besöka en blommande trädgård i vår närhet och avnjuta en kväll tillsammans med likasinnade är mycket givande. Många av våra medlemmar har trädgårdar som vi gärna besöker. Vill du öppna din trädgård för ett gäng glada trädgårdsvänner så hör av dig till någon av oss. Har du inte själv trädgård kanske någon vän har en trädgård som du unnar fler att få besöka, berätta det för oss.

Kaisa-Lena tel. 0224-134 11 eller Stina tel. 0224-15719

Nästa programpunkt

På tur i vårt program står nu hjortronplockning. Redan har vi hört att det finns intresse för en hjortronplockningstur. Ta kontakt med Stig Sagnered 070-3767818 eller Stina Johansson 0224-15719 så får du veta mer.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar