Bli medlem

Sala Trädgårdsförening är en lokalförening till 

Riksförbundet Svensk Trädgård.


Medlemsnyttan av RST:

Riksförbundet Svensk Trädgård är en allmännyttig, idéel, rikstäckande organisation vars syfte är att främja intresse, kunskap och gemenskap kring ämnet trädgård - miljövänlig och resursbevarande fritidsodling. För det kan lokalföreningen få aktivitetsstöd av Riksförbundet.
Det finns idag cirka 32 000 trädgårdsintresserade medlemmar i ca 164 lokalföreningar.

Medlemmar får tidningen Hemträdgården fylld med tips, kunskap och artiklar 6 nr/år.
Medlemmar får kostnadsfri trädgårdsrådgivning av utbildad hortonom per telefon.
Medlemmar får rabatter på böcker och växter.

Som medlemsförening får man bra medlems- och föreningsservice och är försäkrad med en ansvarsförsäkring som är bra när vi arrangerar kurser och utflykter samt vid rättsskydd och mot förmögenhetsbrott.

Som medlem stödjer du Riksorganisationens arbete för att bevaka fritidsodlingens intressen när det gäller forskning och försök. Rådgivning och utformning av lagar och förordningar som kan påverka dig som hemträdgårdsodlare. Riksförbundet bevakar även konsumentintresset.

Årskostnaden för medlemskapet per hushåll är fn 230 kr till Riksförbundet och 40 kr till lokalföreningen, totalt 270 kr. Kostnad för extramedlem i samma hushäll är 10 kr/person.

Vill du bli medlem skicka ett mail till oss. Skriv namn, adress, telefon samt din e-postadress. Eller kom till en av våra träffar så får du mer information.

Vi syns på nästa träff!!

1 kommentar:

 1. Hej,
  Jag ville bli medlemmar till. Sala Trågårdsförening.
  Jan Babar
  Väsbygatan 11
  73338 Sala
  0723261312
  babarone@icloud.com

  SvaraRadera