torsdag 4 juli 2019

Trädgårdsmingel på Tulegatan i Sala


Vi hade tur med vädret! Efter en regnig förmiddag sprack molntäcket upp och när vi trädgårdsvänner samlades hos Christina på Östra Tulegatan för trädgårdsmingel sken solen.
Christina hälsade oss välkomna till bostadsrättsföreningen och guidade oss till sina grannar Ann-Louise, Valentina och Ingegerd.
Fyra fantastiska trädgårdar, helt olika men visst ryms mycket mycket trädgård på cirka 100 kvm. Christinas trädgård med en härlig blandning av blommor och ätbara bär, både vinbär o krusbär på stam. Beas Trädgård (Ann-Louise) som hämtat ur en dröm med damm, guldfiskar och en mängd rosor, sommarblommor och perenner.
Valentina hade satsat rejält på tomater, gurka o annat ätbart bla i ett litet tunnelväxthus. I mitten tronade en makalös klätterros. Och trädgården var också fylld med vackra blommor.
Sist steg vi in i Ingegerds trädgård genom en rosenportal. Där möttes vi av rosendoft, och mängder av blommor, träd o buskar. En körsbärsbuske hade de flesta av oss aldrig sett tidigare och den lila rosen var speciell. Den praktfulla magnolian hade redan blommat över men vi fick se den på bild.
Kvällen avslutades med fika i Christinas trädgård.
Tack alla för att vi fick besöka er!

Kommande mingelträffar

Du har väl prickat in den 6 augusti och den 7 september då vi har sommarens två avslutande mingelträffar!
Den 6 augusti åker vi till Ransta och den 7 september till Berga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar