tisdag 26 februari 2019

Årsmöte med Pilgrimsvandring i ord och bild - Nästa mingelträff


Årsmöte

På Sala Trädgårdsförenings årsmöte den 10 februari hade vi glädjen att lyssna Marga och Ola Carlehög som tog oss med på pilgrimsvandring i ord och bild. Deras vandringar i etapper från Le Puy-en-Velay och till Pampeluna, med intresse för människor, blommor och härbärgen fångade med deras kamera, gjorde att vi nästan kände blåsor under fötterna. Något som gjorde att deras vandring fick avbrytas ett år. Ett stort tack för ett intressant och inspirerande föredrag.
Ulla-Britt Holmér satt ordförande för årsmötet, styrelsen omvaldes i sin helhet, sedvanligt och trevligt lotteri. Vi tackar Kurt som håller i trådarna för detta, samt bakglada i styrelsen och inte minst Inger Lindblom som fixar fikat.
En trevlig eftermiddag som gör att vi ser fram emot ett nytt odlingsår.
/Stina Johansson, ordförande

Vill du läsa mer om Pilgrimsvandringar

Här ser du karta med Marga och Olas vandringsväg!
Marga och Ola tipsar också om läsning för dig som blev inspirerad. I vackra fotografiboken "El Camino" berättar fotografen Åke Mokvist om sin vandring mot Santiago de Compostela. Boken är slutsåld på förlagen men just nu kan man hitta den på Bokbörsen.
Ewa Hellström-Boströms bok "Vandra till Santiago de Compostela" är en guide med kartor över de olika etapperna, pilgrimsledens historia samt utrustningstips mm. Boken finns att köpa på nätet bl.a. på Adlibris
Båda böckerna finns att låna på Sala Stadsbibliotek. 
Vi får passa på att läsa nu innan odlingssäsongen drar igång! 👍😊🐝



Nästa Mingelträff redan på tisdag den 5 mars

Välkommen till Rosengatan 24, där Kaisa-Leena öppnar sitt hem för vårens nu traditionsenliga frömingel. Ta gärna med böcker, kataloger och annan inspiration. En möjlighet för överblivna frön att byta ägare. 
Samling vid Mikaelsgården kl. 18 för den som önskar samåka!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar