fredag 4 mars 2016

Frömingel del 2

I tisdags frossade vi i fröer. Många kom med korgar med småburkar, kaffefilter, påsar mm där insamlade fröer trängdes. Vi hade alla möjlighet att förse oss med diverse trevliga små fröer, mest blomfröer men även lite grönsaksfröer bytte ägare.
Boksamlingen blev också stor och många tips och idéer förmedlades. Vi tackar vår ordförande Stina som än en gång öppnat sina dörrar för oss...

Nästa träff

.... och snart kommer vi till Svepnäs igen. Nästa mingelträff går av stapeln tisdag den 5 april kl. 18.00. Då samlas vi återigen på Svepnäs. Den här gången hjälper Marianne Storm oss att tillverka spindelnät i trådslöjd. Material finns på plats men har du eget material så ta gärna med det. Som vanligt samlas vi vid Mikaelsgården för samåkning. Ta med kaffekorgen!

Varmt välkommen!


Dags att Plocka

Så här års när det så smått börjar grönska är det trevligt med lite påminnelse om vad som kan plockas i naturen. Kolla sajten Dags att plocka, där kan du anmäla dig till ett nyhetsbrev som löpande presenterar växter som det är dags att plocka. Trevlig!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar