söndag 17 januari 2016

Nytt År och Nya trädgårdsplaner

Nu skriver vi 2016 och vintern har tagit ett rejält grepp om vår natur. Visst är det vackert med krispig vit snö och dessutom har vi haft strålande soliga dagar. Men det biter hårt i näsan.

Vi i Styrelsen för Trädgårdsföreningen har i dagarna skickat ut årets program. Ett program med möjlighet till många trevliga träffar i trädgårdsanda. Du kan redan nu boka in den första tisdagen i varje månad till och med oktober månad. Men vi har inte glömt november för glöggminglet kommer ... dock inte på första tisdagen utan den 22 november. Men som sagt vik första tisdagen för trevligt mingel med trädgårdstema. Fullständigt program får du hem i brevlådan.

Du är som vanligt varmt välkommen, och håll ögonen öppna! Vi kommer att ange närmare var vi ska vara för våra mingel dels här på hemsidan och dels i Sala Allehanda.
/Styrelsen

Nästa Trädgårdsmingel tisdagen den 2 februari kl. 18.00!

Vi ses på Rosengatan 24 hos Kaisa-Leena kring frökataloger och annan inspiration. Tanken är att vi ska kunna samordna våra beställningar och kanske även komma överens om vissa plantbyten.

Vad gjorde vi 2015?

Vill du minnas tillbaka till förra årets träffar finns här bilder från några av våra träffar.

Besöket hos Anette Hedbom
Besöket hos Monika Bohak
Besöket hos Inga-Lill Eriksson
Lövminglet på Svepnäs

Vi gjorde många fler besök så bläddra gärna bakåt! Nu laddar vi däremot framåt!

Håll dig informerad!

Om du skriver in din e-postadress under Följ oss: i den högra spalten här bredvid får du ett meddelande i din mailkorg när vi uppdaterar sidan!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar